Keresés
Close this search box.

Híreink:

A BOKIK küldöttgyűlésén, 2023.11.29-én „A GAZDASÁG SZOLGÁLATÁÉRT” kitüntetést kapott Sedlák Gábor, a CreativEnergy Kft. ügyvezetője. Büszkék vagyunk arra, hogy a környezetünkben lévő gazdasági szakemberek elismerték a kiemelkedő teljesítményt, ami az elmúlt 20 év szorgalmas munkáját dicséri.        

A BOKIK küldöttgyűlésén, 2023.11.29-én „A GAZDASÁG SZOLGÁLATÁÉRT” kitüntetést kapott Sedlák Gábor, a CreativEnergy Kft. ügyvezetője.
Büszkék vagyunk arra, hogy a környezetünkben lévő gazdasági szakemberek elismerték azt a kiemelkedő teljesítményt, ami az elmúlt 20 év szorgalmas munkáját dicséri.

 

Napelem park kialakítása Gelejen

Projekt bemutatása Magyarország Partnerségi Megállapodása – a NemzetiReform Programmal és Magyarország Megújuló Energia Hasznosítási Cselekvési Tervével összhangban – rögzíti Magyarország azon célkitűzését,hogy 2020-ra a megújuló

Tovább olvasom »

Adatváltozás

Kedves Partnereink! Euúton tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk székhely címe megváltozott. Az új székhely címünk: 3530 Miskolc, Petőfi Sándor utca 45.

Tovább olvasom »

IPAR 4.0 – Távfelügyeleti rendszereink

Ismerje meg az Északerdő Zrt. megrendelése alapján  kifejlesztett „Erdővédelmi rendszer” és az NKM Áramhálózati Kft. felkérése alapján készült „Alállomási területvédelmi projekt” távfelügyeleti rendszereinket! iSense –

Tovább olvasom »

Innovatív és hatékony energetikai megoldásokhoz keresse szakértőnket!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Szakértő kollégáink mindenben segítik Önt.