Keresés
Close this search box.

Rólunk

A CreativEnergy Kft. Kelet-Magyarország komplett épületgépészeti és magasépítészeti projekteket megvalósító, generálkivitelező vállalata. Cégünk 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az energiahatékonyságot célzó, korszerű technológiai megoldások terén.

Szakértő csapatunk teljeskörű épületgépészeti tervezést, kivitelezést (tanúsítást, engedélyeztetést) és karbantartást, innovatív kutatás-fejlesztést, valamint a megújuló energiaforrások hatékony felhasználását támogató tanácsadást és szolgáltatásokat végez vállalatok, magánszemélyek és közintézmények számára egyaránt.

Széleskörű szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk az épületenergetika, az épületgépészet, valamint a komplex mérnöki tervezés, ezen belül az erős és gyengeáramú hálózatok, statika, tűz- és vagyonvédelem, az épület automatizálás és a távfelügyleti rendszerek kiépítése terén.

Történetünk

A CreativEnergy jogelődje 1996-ban alakult, családi vállalkozásként, fő szolgáltatási területünk az épületgépészet volt. 

Ehhez kapcsolódóan idővel az épületfejlesztési, valamint a műszaki előkészítési feladatokat is elláttunk. 2001-től tevékenységünk középpontjába az épületgépészeti beruházások kerültek, majd új területként légtechnikával, villamossági rendszerek tervezésével és kivitelezésével, valamint szervízzel és karbantartással bővült szolgáltatásaink köre. 

2013-tól fő profilunk a magasépítőipari generálkivitelezés lett, ezen belül is az energiahatékonyságra fókuszáltunk, mert hisszük, hogy a jövő épületei a tudatos energiafelhasználásról szólnak majd.  


A térségben számos önkormányzati kezelésű középület energetikai rendszerét modernizáltunk, egyházi fenntartású iskolák, templomok, lakóházak, lakóparkok, szállodák, fürdők és ipari létesítmények modernizálásában vettünk részt, az energiahatékonyság növelését szem előtt tartva, jelentősen csökkentve ezáltal az épületek ökológiai lábnyomát és optimalizálva az energiafelhasználást. 


Energiahatékonysági megoldásaink a teljesség igénye nélkül:

Munkatársaink

CreativEnergy poszt (4)

Sedlák Gábor

Ügyvezető

CreativEnergy poszt (6)

Vereczkey Rudolf

Épületgépész szakág műszaki vezető

CreativEnergy poszt (3)

Sedlák Renáta

Kereskedelmi vezető

Tóth György_2022.11.23

Tóth György

Műszaki vezető - légtechnika

CreativEnergy poszt (3)

Venkovits Olga

Pénzügy

Kuzsmiczky Ágnes

Munkaügy

Hricu Helga

Kereskedelmi asszisztens

Dolgozzunk együtt! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink mindenben segítik Önt.